Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Find Events

Events Search

december 2021

Workshop lampjes van Porselein

11 december / 10:00 - 16:00
De KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10
Gouda, 2805 BD Netherlands
+ Google Map
€ 30

Tijdens deze workshop kun je onwijs leuke lampjes maken van puur porselein. En hoe dunner je de porselein uitwerkt, hoe beter de lampjes gaan doorschijnen. Je kunt er zelfs gaatjes in maken... Je kunt ook kleur aanbrengen of de porselein inkleuren en vervolgens verwerken. Je doet ongeveer drie uur over een lampje en tussendoor natuurlijk thee, koffie en wat lekkers. De lampjes worden hoog afgebakken en de elektra is niet inclusief, maar kan apart bij mij worden afgerekend en/of besteld.

Find out more »
+ Export Events