Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Find Events

Events Search

oktober 2021

Workshop vorstvrije klei

23 oktober / 10:00 - 16:00
De KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10
Gouda, 2805 BD Netherlands
+ Google Map
€ 30

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met vorstvrije klei. Deze klei wordt heel compact na hoog afbakken. Dat zorgt er tevens voor dat de klei erg hard wordt en ook steengoed wordt genoemd. Deze klei is zo gemaakt dat wanneer de werkstukken met glazuur afgebakken in de tuin met weer en wind en tijdens vorst buiten staan, er niets mee gebeurt. Dus heel geschikt voor tuinbeeldjes of tuinschalen. Bijvoorbeeld keramische bloemen op stelen, geveldecoratie, maar ook als liefdevol …

Find out more »

november 2021

Workshop zwarte klei

13 november / 10:00 - 16:00
De KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10
Gouda, 2805 BD Netherlands
+ Google Map
€ 30

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met zwarte klei. Deze klei wordt diep zwart na hoog afbakken. Dat zorgt er tevens voor dat de klei erg hard wordt wat steengoed wordt genoemd. In de workshop kan een ieder zelf kiezen wat er wordt gemaakt. Vooraf hebben we mailcontact over je idee. Er zijn op deze site voorbeelden voor inspiratie, maar elk ander idee kunnen we overleggen. Het hangt namelijk ook samen met de moeilijkheidsgraad van wat je wilt…

Find out more »

december 2021

Workshop lampjes van Porselein

11 december / 10:00 - 16:00
De KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10
Gouda, 2805 BD Netherlands
+ Google Map
€ 30

Tijdens deze workshop kun je onwijs leuke lampjes maken van puur porselein. En hoe dunner je de porselein uitwerkt, hoe beter de lampjes gaan doorschijnen. Je kunt er zelfs gaatjes in maken... Je kunt ook kleur aanbrengen of de porselein inkleuren en vervolgens verwerken. Je doet ongeveer drie uur over een lampje en tussendoor natuurlijk thee, koffie en wat lekkers. De lampjes worden hoog afgebakken en de elektra is niet inclusief, maar kan apart bij mij worden afgerekend en/of besteld.

Find out more »
+ Export Events