Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zwarte klei, ronde dames, vogels op ijzer

3 november 2018 / 10:00 - 15:00

€29,50

 

Dus verschillende mogelijkheden tijdens deze workshop. De vanaf prijs is € 29,50,-

In deze workshop kan naar eigen keuze gewerkt worden met zwarte klei. Er is keuze uit verschillende onderwerpen die als voorbeeld zijn gemaakt, maar op verzoek en in overleg kan iedere deelnemer ook met een eigen ontwerp aan de slag. Bijvoorbeeld een mooie volle ronde vrouw. Bij dit onderwerp is belangrijk om te kijken naar en boetseren van een menselijke vorm. Het spelen met de verhoudingen laat je onder andere ontdekken hoe je door te overdrijven het beeld kunt versterken maar ook door bijvoorbeeld vormen glooiend in elkaar over te laten lopen, details weg te laten of andere details juist te benadrukken.

Het maken van kleinere werkstukken duurt tot 13:00 uur. Het maken van grotere werkstukken duurt tot 15:00 uur. Lunchmogelijkheden in overleg.

De kosten worden berekend op € 10,- per uur p/p afhankelijk van de nodige werktijd exclusief ijzeren poten.

Gaarne inschrijven per e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Vervolgens krijgt u een e-mail met een bevestiging waarin alle gegevens van de workshop staan vermeld en het verzoek de inschrijfkosten van € 5,- over te maken. Deze worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de workshop.

Details

Date:
3 november 2018
Time:
10:00 - 15:00
Cost:
€29,50

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

Atelier Natuurschatten
Hoogstraat 94
Haastrecht, 2851 BH Netherlands
+ Google Map