Meerdere mogelijkheden

Bij de cursussen (maandagochtend van 9:00 – 12:00 en dinsdag- en donderdagavond van 19:00 – 21:30)  kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl.

Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum voor een workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven. Voorbeelden van workshops staan in de fotogalerij, zoals tapasschaaltjes maken, bloempotje op pootjes, ronde vrouwenbeelden, en portretje boetseren.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop keramiek bordje beschilderen

24 oktober 2020 / 10:00 - 13:00

€ 29,50

Tijdens deze workshop gaan we, op biscuit gebakken bordjes, een leuke afbeelding aanbrengen met verschillende kleuren glazuur. De woontrend van dit jaar zijn bordjes aan de muur en of je er nu een leuk portret, bloem of vissengraat  op wilt schilderen, alles is mogelijk.

Speciale optie is om het portret van iemand waar je een foto van hebt op het bordje te verwerken, bijvoorbeeld van een gezinslid of lieve vriendin. Wat ook een leuk persoonlijk cadeautje zou kunnen zijn.

Na het beschilderen, wordt het bordje in de oven met een transparante laatste glazuurlaag afgebakken op hoge temperatuur, waarna het volwaardig en vaatwasmachinebestendig aardewerk is geworden.

Elke keramiekworkshop is inclusief thee, koffie en wat lekkers!

 

Details

Date:
24 oktober 2020
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€ 29,50
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

De KunstMaakPlaats
Magalhaeslaan 27
Gouda, 2803 XA Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.dekunstmaakplaats.nl/workshops-en-cursussen/