Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

Workshop keramiek bordje beschilderen

7 november / 10:00 - 13:00

€ 29,50

Tijdens deze workshop gaan we, op biscuit gebakken bordjes, een leuke afbeelding aanbrengen met verschillende kleuren glazuur. De woontrend van dit jaar zijn bordjes aan de muur en of je er nu een leuk portret, bloem of vissengraat  op wilt schilderen, alles is mogelijk.

Speciale optie is om het portret van iemand waar je een foto van hebt op het bordje te verwerken, bijvoorbeeld van een gezinslid of lieve vriendin. Wat ook een leuk persoonlijk cadeautje zou kunnen zijn.

Na het beschilderen, wordt het bordje in de oven met een transparante laatste glazuurlaag afgebakken op hoge temperatuur, waarna het volwaardig en vaatwasmachinebestendig aardewerk is geworden.

Elke keramiekworkshop is inclusief thee, koffie en wat lekkers!

Details

Date:
7 november
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€ 29,50
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

Atelier Natuurschatten
Hoogstraat 94
Haastrecht, 2851 BH Netherlands
+ Google Map