Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vorstbestendige klei

1 juni / 10:00 - 15:00

€29,50

De vanaf prijs is € 29,50,-

In deze workshop kan naar eigen keuze gewerkt worden met vorstbestendige klei. Er is keuze uit verschillende onderwerpen die als voorbeeld zijn gemaakt, maar op verzoek en in overleg kan iedere deelnemer ook met een eigen ontwerp aan de slag. Wel graag een afbeelding meenemen als werkvoorbeeld. De klei is roomwit na het afbakken en kan met gekleurde glazuren tijdens de workshop beschilderd worden.

Omdat de klei na het bakken vorstbestendig is, kunnen de werkstukken ook heel goed buiten als tuinbeeldje geplaatst worden en ook in de winter kleur aan uw  tuin geven.

Het maken van kleinere werkstukken duurt tot 13:00 uur. Het maken van grotere werkstukken duurt tot 15:00 uur. Lunchmogelijkheden in overleg.

De kosten worden berekend op € 10,- per uur p/p afhankelijk van de nodige werktijd.

Gaarne inschrijven per e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Vervolgens krijgt u een e-mail met een bevestiging waarin alle gegevens van de workshop staan vermeld en het verzoek de inschrijfkosten van € 5,- over te maken. Deze worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de workshop.

DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS VOLGEBOEKT

Details

Date:
1 juni
Time:
10:00 - 15:00
Cost:
€29,50

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

Atelier Natuurschatten
Hoogstraat 94
Haastrecht, 2851 BH Netherlands
+ Google Map