Meerdere mogelijkheden

Bij de workshops op de agenda kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum en workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik ook per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Schaaltjes maken

20 juli / 10:00 - 16:00

€29,50

De vanaf prijs is € 29,50 (3 uur workshop)

Tijdens deze workshop kunnen er 3 schaaltjes worden gemaakt voor bijvoorbeeld tapas, sausjes, desserts of snacks.

Het maken van kleinere werkstukken duurt tot 13:00 uur. Het maken van grotere werkstukken duurt tot 16:00 uur. De werkelijke kosten worden berekend op basis van € 10,- per uur p/p afhankelijk van de nodige werktijd.

Gaarne inschrijven per e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl. Vervolgens krijgt u een e-mail met een bevestiging waarin alle gegevens van de workshop staan vermeld en het verzoek de inschrijfkosten van € 5,- over te maken. Deze worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de workshop.

Incl. koffie, thee en iets lekkers. Lunchmogelijkheden in overleg.

Details

Date:
20 juli
Time:
10:00 - 16:00
Cost:
€29,50

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

The Melting Shop
Kleiweg 91
Gouda, 2801 GD Netherlands
+ Google Map