Meerdere mogelijkheden

Bij de cursussen (maandagochtend van 9:00 – 12:00 en dinsdag- en donderdagavond van 19:00 – 21:30)  kan een ieder zich vrij inschrijven via de e-mail: keramiek@depapaverhoeve.nl.

Daarnaast kan in overleg voor een groep een eigen datum voor een workshop worden gekozen. Om zeker te zijn dat de gewenste datum nog beschikbaar is en de persoonlijke wensen door te nemen ben ik per e-mail te bereiken, waarna er in een telefoongesprek aanvullende informatie kan worden gegeven. Voorbeelden van workshops staan in de fotogalerij, zoals tapasschaaltjes maken, bloempotje op pootjes, ronde vrouwenbeelden, en portretje boetseren.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een groepsworkshop bij u op locatie te doen. Voorbeelden hiervan zijn een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieviering, kunstproject op school, activiteit bij de zorginstelling of het maken van een gezamenlijk keramisch kunstwerk als interieurstuk of tuinbeeld bij uw bedrijf.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Atelier route

2 oktober 2021 / 12:00 - 3 oktober 2021 / 18:00

Free

Tijdens de Open Atelier route tonen Goudse kunstenaars hun werk en geven u de mogelijkheid om hun werkplek te bezoeken. Ook bij ons bent u van harte welkom. Op de routekaart staan wij onder nummer 28 aangeduid.

Wendy van den Heuvel ( fotografie, zeefdruk), Mayra Naomi Westerik (Keramiek / productdesign), Barbara Medakoric  (blauwdruk en schilderkunst), Irena Radojewski ( schilderkunst), Guus van Breugel ( schilderkunst), Nelleke Beck (sculpturen, keramiek), Hanna van Leeuwen (schilderkunst) en Lucia Zavaglia ( sieraden , gemengde technieken) hebben hun deuren geopend op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 van 12.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie over de Open Atelier route 2021 kunt u hun pagina bezoeken.

Details

Start:
2 oktober 2021 / 12:00
End:
3 oktober 2021 / 18:00
Cost:
Free
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organizer

De PapaverHoeve

Venue

De KunstMaakPlaats
Magalhaeslaan 27
Gouda, 2803 XA Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.dekunstmaakplaats.nl/workshops-en-cursussen/