Home Omhoog Agenda Wie ben ik? Contact Inhoud

Vrij boetseren
Kerstballen en servies Porselein Zilverklei Platen klei Raku Schaaltjes Servies beschilderen Kerst & Herfstletters Buitenklei Mallen Vrij boetseren

 

[Company Logo Image]

 

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!

Vrij boetseren, zwarte klei
Boetseren met zwarte klei


Vrij boetseren

Deze workshop is voor personen die al eerder met klei hebben gewerkt.

Tijdens deze workshop wordt de mogelijkheid geboden om te maken wat u zelf graag zou willen. Wel zijn er wat richtlijnen. Allereerst is het afhankelijk van uw eigen ervaring met boetseren wat haalbaar is. Als u nog niet vaak met klei hebt gewerkt, is een mooie hoge vaas een te hoog gegrepen plan. Dus in overleg met Nelleke bespreekt u wat voor u persoonlijk haalbaar is.

Ook bent u gebonden aan een aantal kleisoorten, want in dezelfde workshop met porselein en zwarte klei werken is vragen om moeilijkheden. De klei waar we mee werken is witte chamotte of vorstvrije buitenklei. De klei mag niet door elkaar gebruikt worden. De keuze is voor de ene of de andere klei.

Tevens is er tijdens deze workshop de mogelijkheid om te maken wat u misschien op een andere datum had willen doen, maar dat de geplande datum op onze agenda u niet schikte. Of het was een werkstuk uit een workshop van vorig jaar, dat we niet meer herhalen dit seizoen, en dat u toch graag alsnog had willen maken.

Geschikte werkstukken uit andere workshops zijn bijvoorbeeld van buitenklei: keramisch schilderij een tegel met een dierportret, de bloemvorm op een stok, een schommelschaal of een gekke vogel. Van witte chamotte: de maskerschaal of een doos met een verhaal.

Deze data kunnen ook worden gereserveerd voor een groep. Als u met uw groep op een andere datum wilt komen, is dit ook mogelijk, maar dan wordt er wel één onderwerp gekozen en één kleisoort.

Vanaf twee weken na de workshop is het werkstuk af te halen.

De workshop is inclusief alle materialen. Ook is de lunch en zelfgebakken appeltaart met koffie/thee inbegrepen.


Zie de agenda voor de eerstvolgende workshop.

 

Home ] Omhoog ] Vrij boetseren, zwarte klei ] Boetseren met zwarte klei ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2018 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 04-03-2018